Bureau Hanna

Duo Pieter van Loenen & Tobias Borsboom

Duo Pieter van Loenen & Tobias Borsboom

Het duo Pieter van Loenen (viool) en Tobias Borsboom (piano) nam onlangs hun eerste CD op bij het label TRPTK: The Silence Between. Op de CD staan werken van Poulenc, Debussy, Takemitsu, Stravinsky en Schwertsik.
Klik hier om de CD te bestellen die verscheen op 3 december 2020. En lees hier de viersterren-recensie in de Volkskrant: “Van Loenen en Borsboom hebben een ongekend sterke synergie.” Op 24 januari 2021 presenteerden Pieter en Tobias hun CD bij Podium Witteman, hieronder zijn de opnames te zien met muziek van Poulenc, de favoriete componist van Paul Witteman, en Debussy.

Samen met cellist Lidy Blijdorp initieerde het duo Pieter van Loenen & Tobias Borsboom de concertserie Klassiek achter de Duinen in Den Haag. In elk concert treedt een van de initiatiefnemers op, samen met gelijkgestemde musici. Kijk hier voor meer informatie over Klassiek achter de Duinen.

Foto: Brendon Heinst

<‘Beau Soir’ van Claude Debussy – Pieter van Loenen (viool) en Tobias Borsboom (piano), bij Podium Witteman>

<Intermezzo: très lent et calme uit de ‘Vioolsonate, FP.119’ van Francis Poulenc – Pieter van Loenen (viool) en Tobias Borsboom (piano), bij Podium Witteman>